maanantai 17. marraskuuta 2008

Tuulikaapin pieni pöytä...
Hei kaikille!

Teen tämmöisen pikaisen postauksen, kun nyt tuntuu aika olevan kortilla, sillä meillä järjestetään viikonlopuksi esikoisen 8-vuotis syntymäpäiviä. Leipomista on vielä paljon ja kaikkea muuta pientä järjestelyä ennen H hetkeä... Kuten arvata saattaa niin näitä syntymäpäiviä on tytär jo odotellutkin, kuin kissa kuumalla katolla, hih!... Tänäänkin olemme viettäneet syntymäpäiviä, nimittäin äitini juhlapäivää. Tytär askarteli hienon kortin ja teimme herkullisen kakun päivänsankarin kunniaksi mutta lahjasta en voi puhua, koska se on salaisuus vielä viikonloppuun asti... Toivottelen vielä, Oikein paljon onnea päivänsankarille!!

Nyt sain meidän tuulikaappia koristamaan tämän vanhan antiikkisen pöydän (Pöytä on tuotu meille Pohjois-Karjalasta...) ja jonka mieheni maalasi kokonaan valkoiseksi. Tämä pöytä oli aikaisemmin väriltään vihertävä ja laatikko oli punainen, ei siis oikein sopinut alkuperäisessä kuosissaan tänne meille. Mielestäni pöydästä tuli kaunis kokonaan valkoisena ja laatikon kahvakin on ihan alkuperäinen eli tosi vanha. Tosin laatikon kahvaa jäin vähän vielä miettimään, että vaihtaisinko sen uudempaan versioon... Pöydän päälle on jo monia jouluisia asetelma vaihtoehtoja mielessä käynyt mutta näihin kuviin en ehtinyt toteuttaa vielä ainokaistakaan niistä ideoistani, joten siihen palaamme sitten myöhemmin!
Pidemmittä puheitta menkäämme katsomaan kuvia tästä pöydästä!!

Oikein mukavaa viikon alkua teille kaikille!!

15 kommenttia:

mimosamamma kirjoitti...

Hei Minttu!
Kaunis pikku pöytä! Olen aivan heikkona tällaisiin minipöytiin ja erilaisiin jakkaroihin, mutta vaikka ne ovatkin pieniä ei niitäkään mahdu montaa yhteen kotiin (valitettavasti:) Tuo pöytä on kyllä paikkansa löytänyt tuulikaapistanne ja siihen on mukava tehdä erilaisia asetelmia:)
Ai niin, en vaihtaisi vedintä (ainakaan vielä)mutta toisaalta hmmm...tuohon voisi sopia joku vanha metallivedinkin hyvin:)

Sirkka kirjoitti...

Pöydästä tuli oikein hieno, ja nyt se on siinä kauniina kun tulee syntymäpäiväkutsuille ystäviä. Paljon Onnea esikoisen syntymäpäivän johdosta ja pitäkää hauskaa.

mimmuli kirjoitti...

Hurmaava kaluste=) Minä antaisin olla alkuperäisen kahvan, minusta se on tosi suloinen.

Hanna kirjoitti...

Kerrassaan kaunis pikkupöytä kaikkine päälliskoristuksineen! Tuohon onkin varmasti kiva laitella asetelmia päälle kauden mukaan :) Onnea teille synttäripuuhiin!!

titta kirjoitti...

Ihana pöytä !

Onnittelut sankarille :)

Sussi kirjoitti...

Kaunis pikkupöytä, minäkin antaisin alkuperäisen kahvan olla.

Hyviä synttäripuuhia ja onnittelut päivänsankarille!

T. Sussi

maano kirjoitti...

kauniin pikkupöydän olet kyllä saanut haltuusi :)

Miimu kirjoitti...

Ihana pienipyötä.
Tuollasta samanlaista kylttiä olen haaveillut ostavani useamman kerran, se on ihana. <3

Onnittelut esikoiselle syntymäpäivän johdosta. =)

Minttu kirjoitti...

Hei!

Kiitos kauniista kommenteista kaikille teille ihanaisille naisille!!

Meillä täällä huomista odotetaan jo kovasti ja valmisteluja on oikeastaan tehty pitkin viikkoa, että kiirettä on tosissaan pitänyt...

Tämän kaiken kiireen keskellä en ole ehtinyt blogia päivittämään lainkaan enkä ole ehtinyt teidän blogiystävien blogeissakaan käydä lainkaan... Tulen ehdottomasti vierailulle heti, kun tämä juhlahumu saadaan ohi!!

Kiitos onnitteluista päivänsankarille, mie välitän ne perille!

Ihanaa viikonloppua teille kaikille!!

Terveisin Minttu

Sarppa kirjoitti...

Kyllä tuota kelpaa pitää esillä, niin kaunis pöytä..ja käy moneen paikkaan jos joskus siirrellä tarvii..

hyviä synttäreitä ja onnittelut 8- vuotiaalle..tärkeä päivä

Kristine kirjoitti...

Heips!
Oikein kaunis pöytä. Kyllä valkoinen maali tekee melkein aina tehtävänsä..

Ja kysymys! Miten olet saanut tuohon sivupalkin reunaan tuon katkoviivan? Mikä ulkoasu bloggerissa.. olisin iloinen jos vastaisit.
-Krisse-

Minttu kirjoitti...

Hei!

Sarppa: Kiitos kauniista kommentista ja onnittelusta!

Krisse: Kiitos kommentista! Katkoviiva tulee automaattisesti tuohon sivun reunaan, kun otat blogin malliksi sellaisen, kuin "Tekka" nimeltään. Itsellä on siis se valmis malli käytössä ja mielestäni se on ollut hyvä...

Mukavaa sunnuntain jatkoa!
Terveisin Minttu

Krisse /Vaarala kirjoitti...

kiitos opastuksesta..
Minulla oli sellainen erikoinen tausta aikaisemmin ja se vaikeutti blogin lukua tosi paljon. Katsellaan kun aika tulee kokeilen samanlaistakuin sinulla.
Öitä!
-Krisse-

Hanneloore kirjoitti...

Heippa Minttu:)

Aivan ihastuttava pikkupöytä..Olen aivan hulluna kaikkiin pieniin pöytiin ja kaappeihin, niitä ei voi olla koskaan liikaa;)

Terkuin Hanneloore

Minttu kirjoitti...

Heippa ja kiitos kommenteista ja vierailusta!

Krisse: Kiva, jos minusta oli apua!

Hanneloore: Se on tosi, että pieniä pöytiä ja kaappeja ei koskaan ole liikaa, koska ovat niin kauniita... Mie varmaan haalaisin koko kämpän täyteen niitä, jos vain meille sopisi lisää!!

FEEDJIT Live Traffic Feed